Burs Başvuru ve Değerlendirme Süreci

• Burs başvuruları, 16 Eylül – 15 Ekim 2020 tarihleri arasında bu sayfada açılacak online form üzerinden yapılacaktır.
    • Bursiyer adayları istenilen belge ve bilgilerin tamamını eksiksiz olarak, bir defada sisteme yüklemelidir. Belge ve bilgileri eksik olan başvurular işleme alınmaz.
    • Burs başvurusunu yapan adaylar daha sonrasında bilgilerinde herhangi bir değişiklik yapamazlar.
    • Başvurular internet üzerinden alındıktan sonra, başarı sırasına göre başvuru yapan tüm adaylar elektronik olarak sıralanır ve Burs Komitesi, adayları maddi desteğe duydukları ihtiyaç açısından değerlendirir.
    • Başarı kriterine göre elektronik olarak oluşturulan liste, Burs Komitesi’nde ‘ihtiyaç’ kriterine göre de değerlendirildikten sonra son şeklini almış olur. Burs kontenjanı da göz önünde bulundurularak adaylar mülakata davet edilir
    • Bursiyer adaylarının belge ve bilgileri, mülakattaki beyanları ile karşılaştırılır. Değerlendirmeye esas oluşturan beyana aykırı bilgiler incelenir ve gerekli görülen durumlarda aday süreç dışına çıkartılır.
    • Burs Komitesi tarafından mülakata davet edilen ve mülakat sonucunda uygun görülen adaylar, MUSTAFA HASANOĞLU VAKFI’ ndan burs almaya hak kazanır
    • Sonuçlar her yıl 15 Kasım tarihinde, MUSTAFA HASANOĞLU VAKFI internet sitesi üzerinden duyurulur.