Başkan’ın Mesajı

Vakfımız; Eğitim ve öğretimin insan hayatındaki öneminin bilincinde olan bir kuruluş olarak, insanların kitlesel anlamda gelişimini, gençlerin eğitilmesi gayesiyle pedagojik ve psikolojik destek sağlamayı, başarılı ama desteğe ihtiyaç duyan gençlere yardım eli uzatmayı benimsemiş, çağdaş ve ileriyi düşünen bir vizyona sahiptir.

Temel ilkemiz; Hangi sahada olursa olsun yaptığımız tüm çalışmalarda Ülkemize ve Milletimize fayda sağlamaktır. Niyetimiz, insanımızın her türlü maddi, manevi sorunlarında yanlarında olabilmek, sosyal yaşantının doğurduğu tüm tereddüt ve sıkıntıları bertaraf ederek; insanların içinde bulunduğu tüm zorlukları, hastalıkları, sıkıntıları izale edecek hizmetlerde pay sahibi olmaktır.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı olarak; değerlerimizi yaşatmak ve bu coğrafyaya olan sorumluluklarımızı yerine getirmek adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz..

Mehmet HASANOĞLU